Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

21 september 2022 door Jannes Wiersema

Een aantal overwegend droge dagen met zon en bewolking.

 

Vandaag is er bewolking en zon, verder blijft het droog. Er staat een zwakke tot matige zuid tot zuidoostenwind 2 – 4 Bft. De maximum temperatuur is ca 17 graden.

In de avond en nacht is het vrij helder met een minimum temperatuur van ca 5 graden. De zuid tot zuidoostenwind is meest zwak met kans op mist.Morgen zon en bewolking mogelijk eerst enige tijd grijs door mist. Het wordt ca17 graden. De wind is zwak tot matig uit het zuiden 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en droog met een minimum temperatuur van ca 7 graden en kans op mist.

Vrijdag zijn er eerst zonnige perioden, maar in de loop van de dag  vanuit het westen toenemende bewolking maar het blijft droog. Het wordt ca18 graden en er staat een zwakke tot matige zuid tot zuidoostenwind 2 – 4 Bft.

In de avond bewolkt en meest droog, in de nacht vanuit het noordwesten wat regen en later buien. Minimumtemperatuur ca 9 graden.

Weekend:

Zaterdag eerst veel bewolking met wat regen. In de middag droog en opklaringen met de zon. Het wordt ca 18 graden en er staat een zwakke tot matige zuidwest tot noordwestenwind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht droog met opklaringen en bewolking. Minimum temperatuur ca 9 graden.

Zondag is er regenmatig de zon en blijft het meest droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig 3 – 4 Bft. Het wordt ca17 graden.

In de avond en nacht bewolking en droog met een minimum temperatuur van ca10 graden.

Maandag is er veel bewolking met enkele buien, soms ook wat zon en wordt het ca15 graden.

Dinsdag bewolking en zon en buien, daarbij wordt het ca14  graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn