Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

23 september 2022 door Jannes Wiersema

Toenemende bewolking en wisselvalligheid.

Vandaag zijn er in de ochtend zonnige perioden met sluierbewolking later op de dag vanuit het westen verder toenemende bewolking met kans op een bui in de namiddag. Er staat een zwakke tot matige zuidoost tot zuidwestenwind 2 – 3 Bft. De maximum temperatuur is ca 17 graden.

In de avond en nacht is er veel bewolking met wat regen en een paar buien. met een minimum temperatuur van ca 12 graden. De zuidwestenwind is meest matig 3 – 4 Bft.

Weekend:

Morgen is er eerst veel bewolking met buien, later vanuit het noordwesten opklaringen met soms wat zon. Het wordt ca15 graden. De wind is meest matig uit het zuidwesten tot noordwesten 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en droog met een minimum temperatuur van ca 12 graden en kans op mist.

Zondag zijn er eerst zonnige perioden, maar in de loop van de dag  vanuit het westen toenemende bewolking maar het blijft droog. Het wordt ca16 graden en er staat een zwakke tot matige zuid tot zuidoostenwind 2 – 3 Bft.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen met kans op mist. Minimum temperatuur ca 9 graden.

Maandag is er eerst mist en of laaghangende bewolking en soms mogelijk wat zon. Later in de middag buien. De wind is matig tot krachtig uit het zuidwesten tot west 4 – 6 Bft.  Maximum temperatuur ca14 graden.

In de avond en nacht veel bewolking soms opklaringen en meest droog met een minimum temperatuur van ca 8 graden.

Dinsdag zon en bewolking en buien buien. Met een matige tot krachtige west tot zuidwestenwind 4 – 6 Bft wordt het ca14 graden.

In de avond en nacht opklaringen en buien met minimum temperatuur van ca 10 graden.

Woensdag is er zon en bewolking en pittige buien verder wordt het ca 13 graden. De wind is matig tot vrij krachtig mogelijk stormachtig langs de kust 4 – 8 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn