Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

24 september 2022 door Jannes Wiersema

Herfstweer de komende tijd.

 

Vandaag overheerst eerst de bewolking met regelmatig wat lichte regen, later vandaag vanuit het noorden opklaringen. De wind komt uit het noorden en is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft. De middagtemperatuur is ca 15 graden.

In de avond en nacht zijn er opklaringen en overwegend droog met een minimum temperatuur van ca 8 graden met toenemende kans op nevel en mist.

Morgen is het droog met geregeld de zon. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind 2 – 4 Bft. De maximum temperatuur is ca 15 graden.

In de avond en nacht opklaringen en van het noordwesten uit meer bewolking later wat regen met een matige zuidwesten 3 – 4 Bft. Minimum temperatuur ca 8 graden.

Zondag zijn er eerst zonnige perioden, maar in de loop van de dag  vanuit het westen toenemende bewolking maar het blijft droog. Het wordt ca16 graden en er staat een zwakke tot matige zuid tot zuidoostenwind 2 – 3 Bft.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen met kans op mist. Minimum temperatuur ca 9 graden.

Maandag een bewolkte dag met geregeld regen en buien. De zuidwestenwind wordt matig tot hard met een middagtemperatuur van ca 13 graden.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met buien, met een minimum temperatuur van ca tot rond10 graden. 

Dinsdag opnieuw veel bewolking met geregeld buien, weinig ruimte voor de zon. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwesten- tot noordwestenwind 4 – 6 Bft en het wordt ca13 graden.

In de nacht buien soms wat opklaringen met ca 8 graden.

Woensdag en donderdag is het wisselend bewolkt met flinke buien mogelijk met hagel. Maximum temperatuur ca 13 graden. De wind is noordwest tot zuidwest en vrij krachtig tot mogelijk een stormachtige wind langs de kust 5 – 8 Bft.   

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn