Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

26 september 2022 door Jannes Wiersema

Komende dagen is het een komen en gaan van regen en buien gebieden. Verder soms een stevige wind.

 

Vandaag is het overwegend bewolkt met eerst regen later buien. De wind komt uit het zuidwesten ten later uit het westen en is matig tot hard 4 – 7 Bft. De middagtemperatuur is ca 13 graden.

In de avond en nacht veel bewolking en buien later mogelijk wat opklaringen. Minimum temperatuur ca 9 graden.

Morgen is het opnieuw overwegend bewolkt met buien, mogelijk met onweer en hagel. Er staat een meest matige  zuidwest  tot noordwesten wind 4 Bft. De maximum temperatuur is ca 13 graden.

In de avond en nacht wisselend bewolkt met buien. Minimum temperatuur ca 9 graden.

Woensdag opnieuw een meest bewolkte dag met eerst buien en later op de dag regen. De zuidwestenwind draait later op de dag naar het noordwesten en is matig 3 – 4 Bft en met een middagtemperatuur van ca 13 graden.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen en een paar buien, bij een minimum temperatuur van ca7 graden.

Donderdag eerst bewolkt een paar buien, later ook wat zon. Er staat een meest matige zuidwestenwind 3 – 4 Bft. De middagtemperatuur wordt ca 14 graden.

In de avond en nacht overwegend droog met opklaringen en weinig wind kan er mist ontstaan. Minimum temperatuur ca 8 graden.

Vrijdag wordt waarschijnlijk de beste dag van de week met zon en bewolking en op een enkele bui na droog. Het wordt met een maximum temperatuur dan ook weer wat zachter met ca 16 graden.

Weekend:

Wisselvallig met weer een aantrekkende wind en gebieden met regen en buien. De maxima komen uit op ca 15 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn