Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

28 september 2022 door Jannes Wiersema

Wat minder buien vandaag.

 

Vandaag is het op veel plaatsen eerst grijs door nevel en of mist, later op de dag opklaringen met de zon en een enkele bui. De wind komt uit het zuidwesten tot noordwest en is zwak tot matig 2 – 4 Bft. De middagtemperatuur is ca 14 graden.

In de avond en nacht eerst nog enkele buien later meest droog en opklaringen met kans op mist en nevel. Minimum temperatuur ca 6 graden.

Morgen beginnen we mogelijk grijs met laaghangende bewolking met mist en nevel, later mogelijk nog wat zon. In de middag buien. Er staat een meest zwakke tot matige wind 2 – 3 Bft uit het zuidwesten. De maximum temperatuur is ca 14 graden.

In de avond en nacht wisselend bewolkt met een enkele bui, in de nacht meer opklaringen en weinig wind. Minimum temperatuur ca 6 graden met kans op mist.

Vrijdag eerst oplossende mist en laaghangende bewolking gevolgd door zon en bewolking met een paar buien. De zuidwestenwind draait later op de dag naar het noordwesten en is matig 3 – 4 Bft en met een middagtemperatuur van ca 15 graden.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen en eerst droog, later in de nacht vanuit het westen regen, bij een minimum temperatuur van ca 8 graden.

Weekend:

Zaterdag eerst veel bewolking en regen, later mogelijk wat opklaringen met wat zon en buien. Het wordt  ca14 graden.

Zondag en maandag buien en soms wat zon, verder een stevige wind en een middagtemperatuur ca 14 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn