Saturday 20 April
Weerman Jannes Wiersema

18 mei 2022 door Jannes Wiersema

Zon en bewolking en overwegend droog.

Vandaag zijn er eerst flinke zonnige perioden later op de dag meer bewolking en kans op een lokale bui(tje) mogelijk met onweer. De temperatuur wordt ca 25 graden langs de kust tot 28 graden in het zuidoosten van de provincie en er staat een zwakke tot matige wind eerst uit het zuidoost later draaiend naar zuidwest en later noord(west) 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en daalt de temperatuur naar ca 13 graden. De wind is noord tot noordoost in de nacht draaiend naar het oosten en is zwak tot matig 2 – 3 Bft.

Donderdag is er eerst af en toe de zon, later in de middag toenemende kans op stevige regen en onweersbuien met kans op windstoten en hagel. De temperatuur stijgt tot ca 25 graden. De wind is zuid tot zuidwest en matig 3 – 4 Bft..

In de nacht opklaringen met 11 tot 13 graden en mistbanken. De wind is zwak uit het noordwesten 2 Bft.

Vrijdag is er in de ochtend wisselend bewolkt met geregeld de zon, in de middag veel bewolking later buien. Het wordt 20 graden met een zwakke tot matige westelijke wind.

In de avond en nacht overwegend droog met ca 11 graden. De west tot zuidwestenwind is matig 3-Bft.

Zaterdag en zondag is het licht wisselvallig met kans op een enkele bui, met af en toe de zon. Met ca 18 graden is het een stuk frisser. De wind is noordwest tot noordoost en matig 3 – 4 Bft.

Maandag blijft het wat wisselvallig met kans op een bui. De temperatuur gaat richting een graad of 19. En er staat een matige noordenwind 3- 4 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn