Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Eerst nog zon ,later vanochtend vanuit het Westen regen.

04 september 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend neemt de bewolking van het westen uit toe en gaat het regenen. In het zuidoosten blijft het nog tot in de eerste helft van de middag droog. In de avond wordt het van het noordwesten uit droog en klaart het hier en daar op. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het westen tot 21°C in het zuidoosten. Er staat een matige, aan zee (vrij) krachtige zuidwestelijke wind.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en trekken er enkele buien over het land. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind wordt westelijk en is matig boven land en krachtig tot hard langs de kust en boven het IJsselmeer. In het Waddengebied wordt de wind mogelijk enige tijd stormachtig, windkracht 8, met in het noordwestelijk kustgebied dan kans op (zware) windstoten.

Morgenis het wisselend bewolkt met af en toe een bui. De middagtemperatuur wordt ongeveer 17 graden. De west- tot noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust af en toe krachtig. In de ochtend kan de wind in het noordwestelijk kustgebied eerst nog hard zijn met daarbij zware windstoten.

Vooruitzichten

Wisselvallig met regelmatig regen of enkele buien bij temperaturen net onder normaal voor de tijd van het jaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Woensdag 11 september tot en met Woensdag 18 september

Overgang naar een licht wisselvallig weertype met elke dag 20-30% kans op neerslag en temperaturen rond normaal. Later in de periode geleidelijk 20% kans op een warmer weertype met temperaturen duidelijk boven norm.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn