Saturday 9 December
Weerman Jannes Wiersema

In het noordoosten veel bewolking met nog een lichte bui(tjes), verder perioden met zon

09 juli 2019 door Jannes Wiersema

In het noordoosten komt de meeste bewolking voor met nog  lichte buien(tjes) . Elders zijn er zonnige perioden. De maxima lopen uiteen van 17°C vlak aan zee tot 21°C in het zuidoosten. De wind komt uit noord tot noordwest en is zwak tot matig, in het Waddengebied eerst nog vrij krachtig.

Vannacht zijn er brede opklaringen. In het noordoosten en oosten kan er een enkele ondiepe mistbank ontstaan. Van het westen uit neemt de bewolking echter geleidelijk toe. Het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 14°C in Zeeland tot 4°C plaatselijk in het oosten met kans op vorst aan de grond. De wind is veranderlijk en zwak.

Morgen is het overwegend bewolkt, al kan in het oosten in de ochtend nog de zon schijnen. Tegen de middag kan er in het westen plaatselijk wat regen vallen. In de loop van de middag en avond kan er op meer plaatsen van tijd tot tijd wat regen vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C in het noordwestelijk kustgebied tot 22°C in het zuiden. In de ochtend staat er een zwakke tot matige zuidelijke wind. In de loop van de middag draait de wind naar zuidwest tot west.

Vooruitzichten

Vooral landinwaarts buiig met temperaturen rond normaal. Vanaf zondag meest droog en vrij koel.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Dinsdag 16 juli tot en met Dinsdag 23 juli

Er is een grote spreiding in de temperatuur rond normaal. De neerslagkans loopt op naar ongeveer 40%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn