Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen

04 november 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het in het noorden nog nevelig. Verder is er vandaag vrij veel bewolking en valt er af en toe (mot)regen. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, aan de (zuid)westkust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht is er opnieuw een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen en lokaal kan er regen of motregen vallen. In opklaringen kan ook nevel of mist ontstaan, vooral in het noorden van het land. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De zuidelijke wind is zwak, in het zuiden matig.

Morgen ochtend kan er met name in het noorden van het land nevel en mist voorkomen. Verder is het dinsdag overwegend bewolkt en op de meeste plaatsen droog. In de loop van de middag gaat het in het uiterste noorden van het land regenen. De regen breidt zich in de avond langzaam verder uit over het noordwesten en noorden. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is in de ochtend zuidelijk en zwak tot matig. In de middag wordt de wind west tot zuidwest. Later in de middag en avond wordt de wind in het noorden van het land het land noordelijk en neemt toe naar matig tot vrij krachtig.

Vooruitzichten

Overwegend bewolkt en wisselvallig. Vanaf vrijdag minder wisselvallig en meer kans op zon. Geleidelijk dalende temperaturen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Maandag 11 november tot en met Maandag 18 november

60-70% kans op een droger weertype met middagtemperaturen onder normaal en kans op nachtvorst. 30-40% kans op aanhoudend wisselvallig weer met temperaturen rond de langjariggemiddelde waarden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn