Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Veel bewolking en wat lichte buitjes met in het (noord)westen nevelig,later ook wat zon.

22 oktober 2019 door Jannes Wiersema

Vanmorgen is er veel bewolking en in de noordwestelijke helft van het land is het aanvankelijk nevelig. Verder valt er af en toe wat lichte regen of een bui, maar soms is er ook ruimte voor de zon. In de loop van de middag kan de zon op meerdere plaatsen doorbreken. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, vlak langs de westkust is de wind west- tot noordwest. Vanavond wordt de wind overal zwak uit uiteenlopende richtingen.

Komende avond en nacht zijn er opklaringen en wordt het nevelig. Met name in het noordoosten is er kans op (dichte) mist. In het zuiden en westen is er meer bewolking en kan er mogelijk lichte regen vallen. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordoosten en oosten tot 10°C in Zeeland. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen, later in de nacht wordt de wind oost tot noordoost.

Morgen zijn er aanvankelijk wolkenvelden en kan er in het noordwesten mogelijk nog wat lichte regen vallen. In het noordoosten kan er tot het einde van de ochtend (dichte) mist voorkomen. In de loop van de dag komt van het zuiden uit de zon op steeds meer plaatsen tevoorschijn. Het wordt zacht met maxima van 14°C op de wadden tot lokaal 19°C in Limburg. De matige wind is eerst uit oost tot noordoost, maar draait in de loop van de dag naar oost tot zuidoost.

Vooruitzichten

Tot en met vrijdag rustig en stabiel herfstweer bij temperaturen boven normaal. In het weekeinde af en toe regen en zaterdag mogelijk veel wind. Na het weekeinde lagere temperaturen en kans op een bui.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Dinsdag 29 oktober tot en met Dinsdag 05 november

Grote kans (ca. 80%) op temperaturen beneden het langjarig gemiddelde, daarbij is een kleine kans op lichte vorst in de nacht en vroege ochtend. De neerslagkans ligt rond de 40%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn