Saturday 22 January
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt, enkele buien en (vrij) veel wind.

05 september 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor. In de loop van de middag wordt het van het westen uit overwegend droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18°C. De west- tot noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust eerst nog krachtig tot hard met in het noordelijk kustgebied aanvankelijk windstoten tot ongeveer 70 km/uur.

Komende nacht zijn er in het midden en zuiden flinke opklaringen en kan er in het zuiden een enkele mistbank ontstaan. In het noorden is meer bewolking aanwezig en is er kans op een bui. De minima lopen uiteen van 13°C in het noordelijk kustgebied tot 6°C plaatselijk in het zuiden. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig en in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Morgen begint de dag met zonnige perioden, maar in de middag wordt het van het noorden uit bewolkt en gaat het in het noordelijk kustgebied af en toe regenen. De regen breidt zich in de avond langzaam zuidwaarts uit. De maxima lopen uiteen van 17°C in het noordelijk kustgebied tot 21°C plaatselijk in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, neemt in de kustgebieden toe naar vrij krachtig en aan de kust naar krachtig, in het noordelijk kustgebied later af en toe hard.

Vooruitzichten

Regelmatig regen of enkele buien bij temperaturen net onder de normaal voor de tijd van het jaar. Vanaf maandag geleidelijk droger.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Donderdag 12 september tot en met Donderdag 19 september

De dagelijkse neerslagkans ligt rond 30% met maximumtemperaturen rond de normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn