Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden en zon, later in het noorden meer bewolking en wat regen.

15 september 2019 door Jannes Wiersema

In het Zuiden en midden van het land vrij zonnig, in het noorden velden mest bewolkt. De bewolking wordt vanmiddag in het noorden dikker, met kans op een spatje regen.De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot 24°C in het zuiden. De wind wordt westelijk en matig, in het Waddengebied vrij krachtig. In de avond neemt de wind af en draait in het noorden naar noord tot noordwest  2 – 5 Bft.

Komende nacht breidt de bewolking zich verder over het land uit en valt vooral in de noordelijke helft af en toe regen. Het kwik daalt naar 12 tot 14°C. De zwakke, aan de kust matige wind komt uit westelijke richtingen.

Morgen overdag is er vrij veel bewolking en vooral in het midden en noorden valt af en toe regen. In het zuiden kan af en toe nog de zon doorbreken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot plaatselijk nog 21°C in het zuidoosten. De noordwestenwind is zwak tot matig.

Vooruitzichten

Overwegend droog, tot vrijdag ligt de temperatuur iets beneden het langjarig gemiddelde, daarna oplopende temperatuur.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zondag 22 september tot en met Zondag 29 september

Grote kans (ca. 70%) op een rustig en (vrij) droog weertype met geregeld zon. De temperatuur ligt waarschijnlijk rond of iets boven het het langjarig gemiddelde. Zomerse temperaturen behoren vooral voor het zuiden van het land nog steeds tot de mogelijkheden.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn