Thursday 9 February
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig en zeer warm, in de avond kans op een onweersbui

02 juni 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is er veel zon met soms ook wat hoge sluier bewolking. Het wordt warm tot zeer warm met een middagtemperatuur tussen de 27 en 31°C. Op de Waddeneilanden wordt het minder warm en later in de middag koelt het ook op de westelijke stranden af. De wind is overwegend matig uit een zuidoostelijk tot Zuidelijke richting, eind van de dag wordt de wind tijdelijk westelijk.

Vanavond en vannacht zijn er wolkenvelden en is er kans op een lokale regen- of onweersbui. Mogelijk komen daarbij ook forse windstoten voor. De minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 16°C en de zuidwestenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is er veel bewolking en regent het af en toe. In de middag wordt het droog en klaart het van het westen uit op. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C aan zee tot 24°C lokaal in het oosten van het land. De wind is matig en komt uit het zuidwesten.

Vooruitzichten

Afwisseling van warmere en minder warme dagen met af en toe wat regen of enkele stevige regen- en onweersbuien.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 09 juni tot en met zondag 16 juni

Overgang naar een duidelijk koeler en minder wisselvallig weertype met elke dag kans op wat regen of een bui. Later in de periode geleidelijk meer kans op een droger en warmer weertype.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

 3 total views,  1 views today

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn