Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

26 oktober 2022 door Jannes Wiersema

Mogelijk vrijdag record warm voor de tijd van het jaar.

 

Vandaag beginnen we meest  bewolkt. Het lijkt wel droog te blijven, later vanochtend en in de middag ook opklaringen met af en toe zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur loopt op naar ca 18 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidoosten tot zuidwestenwind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en bewolking met een minimumtemperatuur van ca 13 graden. 

Morgen zijn er eerst nog opklaringen met de zon, maar later komt meer bewolking. In de middag is er kans op een enkele bui. Met een zwakke tot matige zuidoostenwind wordt het ca 19 graden.

In de avond eerst veel bewolking met nog kans op een paar buien in de nacht opklaringen en droog met een minimumtemperatuur van ca 14 graden.  

Vrijdag beginnen we met opklaringen en zonnige perioden. In de middag komt er meer bewolking maar het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur stijgen naar ca 21 graden. Er staat een meest matige zuidwestenwind 3 -4 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en droog met een minimumtemperatuur van ca13 graden. 

 

Weekend: (wintertijd klok gaat uurtje terug)

Zaterdag is het wisselend bewolkt en overwegend droog. Maximumtemperatuur ca18 graden. Er staat een matige tot krachtige zuidwestenwind 3 – 6 Bft.

Zondag en maandag flinke zonnige perioden en droog met een maximumtemperatuur van ca 19 graden. 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn