Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

02 november 2022 door Jannes Wiersema

Soms veel wind en enkele buien.

 

Vandaag zijn er eerst buien later zonnige perioden met kans op een enkele bui(tje). De maximumtemperatuur stijgt naar ca 14 graden. Er staat een vrij krachtige tot harde westen- tot zuidwestenwind 5 – 7 Bft.

In de avond opklaringen, in de nacht een toenemende bewolking maar het blijft droog. De wind is krachtig en langs de kust wordt de wind stormachtig uit het zuidwesten 6 – 8 Bft. De minimumtemperatuur daalt naar ca10 graden. 

Morgen zijn er eerst nog wat opklaringen met later een toenemende bewolking. De temperaturen schommelen overdag rond de 14 graden.

In de avond is het bewolkt met later vanuit het zuidwesten regenen. De minimumtemperatuur is ca 9 graden.

Vrijdag is het eerst bewolkt en regenachtig, in de loop van de dag wordt het droog met geregeld de zon. Er staat een matige tot krachtige zuid- tot zuidoostenwind 4 – 6 Bft. Middagtemperatuur ca 12 graden.

In de avond en nacht overwegend droog en opklaringen met een minimumtemperatuur van ca 8 graden.

Weekend:

Zaterdag is het wisselend bewolkt met geregeld de zon, maar ook kans op een bui of wat regen. Het word ca 13 graden en er staat een matige tot vrij krachtige noordwestenwind 4 – 5 Bft.

Zondag is er geregeld zon en blijft het meest droog. maandag is het bewolkt met kans op regen. De wind draait naar het zuidwesten en het wordt ca 13 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn