Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

23 november 2022 door Jannes Wiersema

Komende tijd zacht najaarsweer.

Vandaag is het eerst nog droog en misschien wat zon. In de middag raakt het bewolkt en volgt vanuit het zuiden regen. Het wordt maximaal ca 9 graden. Er staat een meest matige zuidelijke wind 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht is er veel bewolking en meest droog. De minimumtemperatuur daalt naar ca 7 graden.

Morgen is er veel bewolking met soms wat zon maar het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur loopt op naar ca 10 graden. De wind uit een zuidelijke richtingen is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht is het meest bewolkt en kan er geregeld wat regen vallen met een temperatuurdaling tot ca 8 graden.

Vrijdag is het wisselend bewolkt en later toenemende bewolking en kans op buien. Met een matige zuidwestelijke wind 3 – 4 Bft wordt het ca 11 graden.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en droog bij een minimumtemperatuur van ca 6 graden.

Vrijdag is er bewolking en wat zon en soms wat regen en een paar buien. De wind is matig uit het Zuidwesten 3 – 4 Bft. De maximumtemperatuur is ca 9 graden.

Weekend:
Zaterdag verloopt droog met geregeld de zon met een maximumtemperatuur van ca 10 graden. Er staat een meest matige Zuidenwind 3-4 Bft.
Zondag eerst nog wat opklaringen later toenemende bewolking met in de middag regen. Maximumtemperatuur ca 11 graden. De zuidenwind is matig 3-4 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn