Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

01 januari 2023 door Jannes Wiersema

Wisselvalligheid neemt later deze week tijdelijk af.

Vandaag nieuwjaarsdag is het meest bewolkt met buien, mogelijk dat de zon zich ook nog even laat zien. Het wordt maximaal ca 11 graden. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

In de avond bewolkt met soms hier wat regen, in de nacht overwegend droog met soms wat opklaringen wordt de minimumtemperatuur ca 8 graden, met een afnemende wind.

Morgen is het bewolkt met vanuit het zuiden enige regen. Het noordwestelijke deel lijkt het meest droog te kunnen blijven. De maximumtemperatuur is ca 9 graden met een matige tot vrij krachtige zuidwest tot westenwind 4 – 5 Bft.

In de avond en nacht wat opklaringen en meest droog bij een minimumtemperatuur van ca 2 graden.

Dinsdag is het wisselend bewolkt en een enkele bui. Het wordt maximaal ca 7 graden. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden tot zuidwesten 2- 3 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en meest droog bij een minimumtemperatuur van ca 5 graden.

Woensdag is het wisselend bewolkt met buien. Er staat een matige tot krachtige zuidwestenwind 3 – 6 Bft. Het wordt dan maximaal ca 10 graden.

De dagen daarna is het bewolkt met geregeld regen en buien. Het wordt maximaal ca 8 graden. Er is staat vaak een stevige wind.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn