Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

23 februari 2023 door Jannes Wiersema

In het weekend een overgang naar meer zon wel kouder en droog. Voor het gevoel wordt het wat schraal 

 

Vandaag is het overwegend bewolkt met in de loop van de ochtend af en toe regen of motregen. Het wordt maximaal ca 8 graden. Er staat een meest matige noordwest tot noord wind 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht is het bewolkt met tegen de ochtend van het noordwesten uit regen. De minimumtemperatuur is ca 3 graden. De zuidwestenwind is matig  4 Bft.  

Morgen beginnen we met bewolking en regen, in de middag nog een paar buien verder ook opklaringen met geregeld de zon. Het wordt maximaal ca 6 graden. Er staat een overwegend matige tot krachtige zuidwesten tot noordwestenwind 4- 6 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en een paar buien mogelijk met wat hagel. De minimumtemperatuur daalt naar ca 3 graden.

Weekend:

Zaterdag is het wisselend bewolkt met kans op een enkele bui. Er staat een meest matige noordelijke wind 3 – 4 Bft. De maximumtemperatuur stijgt naar ca 6 graden.

In de avond en nacht droog en opklaringen. De minimumtemperatuur van rond het vriespunt.

Zondag opklaringen met de zon en het blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt op naar ca 5 graden. Er staat een matige tot vrij krachtige noordoost draaiende wind 4- 5 Bft. Het wordt wat schraal

In de avond en nacht flinke opklaringen met een minimumtemperatuur van ca -2 graden. 

Maandag en dinsdag zijn er flinke zonnige perioden met een maximumtemperatuur van ca 6 graden.

In de nachten flinke opklaringen en weinig wind met minimumtemperatuur van ca – 3 graden. 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn