Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

24 februari 2023 door Jannes Wiersema

Volgende week vrij zonnig en droog.

 

Vandaag in de ochtend is het bewolkt en regen. In de middag opklaringen en zon met kans op een bui. Het wordt maximaal ca 7 graden. Er staat  een meest matige tot krachtige zuidwest tot noordwestenwind 4 – 6 Bft.

 

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en nog een buienkans met verder een afnemende wind. De minimumtemperatuur daalt naar ca 3 graden.

 

Morgen is het wisselend met eerst nog kans op en lokale bui(tje). Er staat een meest matige noord tot noordoostenwind 3 – 4 Bft. De maximumtemperatuur stijgt naar ca 5 graden.

 

In de avond en nacht opklaringen en weinig wind met een minimumtemperatuur van rond het vriespunt.

 

Zondag is het wisselend bewolkt en droog met geregeld de zon. Het wordt maximaal ca 5 graden. Er staat een meest matige tot vrij krachtige noordoostenwind 4 – 5 Bft, de maakt het voor het gevoel schraal.

 

In de avond en nacht zijn er opklaringen en is het droog met een minimumtemperatuur van ca -2 graden.

 

Maandag zijn er flinke zonnige perioden en blijft het droog. Het wordt maximaal ca 4 graden. De noordoostenwind wordt matig tot vrij krachtig 4 – 5 Bft.

 

In de avond en nacht  opklaringen en droog met een minimumtemperatuur van ca -2 graden.

 

Dinsdag en woensdag zijn er flinke zonnige perioden en blijft het droog. De maximumtemperatuur wordt ca 6 graden. In de nacht een minimum van ca – 4 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn