Thursday 28 September
Weerman Jannes Wiersema

27 februari 2023 door Jannes Wiersema

Komende dagen zon en bewolking en overwegend droog met nog steeds eerst een schrale wind.

 

Vandaag is er bewolking en zon ,verder blijft het droog. Het wordt maximaal ca 6 graden. De schrale noordoostenwind is meest matig 4 Bft.

 

In de avond en nacht vanuit het noordoosten meer bewolking maar het lijkt droog te kunnen blijven met een minimum van ca 2 graden.

Morgen zijn er wolkenvelden maar het blijft op de meeste plaatsen zo goed als droog, in de middag ook weer af en toe wat zon. Er staat een meest matige tot vrij krachtige oost tot noordoostenwind 4 – 5 Bft.  De maximumtemperatuur loopt op naar ca 6 graden.

 

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt maar droog met een minimumtemperatuur van ca  -1 graad.

Woensdag zijn er flinke zonnige perioden met soms wat bewolking en het blijft droog. Het wordt dan maximaal ca 6 graden. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind 2 – 4 Bft.

 

In de avond en nacht een toenemende bewolking maar het blijft droog met een minimumtemperatuur van rond het vriespunt.

Donderdag en vrijdag is er veel bewolking soms wat zon en het blijft overwegend droog. Het wordt maximaal ca 5 graden. Er staat een matige tot vrij krachtige oost tot noordoostenwind 3 – 5 Bft.

 

In de avond en nacht bewolking en opklaringen verder blijft het droog met een minimumtemperatuur van rond het vriespunt.

Zaterdag is het bewolkt en kan er een spatje regen vallen met een middagtemperatuur rond 6 graden.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn