Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

19 december 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag en morgen zeer zacht, morgen regen en vrij veel wind.

Vandaag is het droog en is er op wat sluierbewolking na veel ruimte voor de zon. In de loop van de middag neemt in het westen de bewolking toe en tegen de avond kan daar lichte regen vallen. Het wordt zeer zacht met maxima die uiteenlopen van 11°C op de Wadden tot lokaal 15°C in Limburg. De zuidoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in de avond mogelijk krachtig, 6 Bft.

Komende avond en nacht zijn er in het oosten opklaringen. In het westen is er meer bewolking aanwezig en langs de westkust kan lichte regen vallen. Ook de nacht verloopt erg zacht met minima van 7°C in het noordoosten tot 11°C in het zuidwesten. De zuidoostenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgen raakt het overal bewolkt en van het zuidwesten uit volgt er af en toe regen. In het loop van de middag trekt de regen naar het noordoosten weg. Er volgen dan ook enkele opklaringen maar een bui blijft mogelijk. Het wordt opnieuw zacht met maxima rond 13°C. De wind komt eerst uit het zuidoosten neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig. In de middag draait de wind naar zuid tot zuidwest en kan dan in de kustgebieden toenemen naar hard, 7 Bft.

Vooruitzichten
Wisselvallig en vrij zacht met van tijd tot tijd regen. Tijdens de Kerstdagen wordt het mogelijk droger met meer zon.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn