Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

22 december 2019 door Jannes Wiersema

Bewolkt en regenachtig.

Vandaag is het bewolkt en de zon heeft weinig kansen en van tijd tot tijd regent of motregent het, in de middag komen er enkele buien voor. De maximumtemperatuur wordt circa 9°C. Aanvankelijk staat er een zwakke tot matige zuidoostelijke wind. In de loop van de dag draait de wind naar een westelijke richting en wordt matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft, aan de kust krachtig, 6 Bft, langs de noordwestkust lokaal mogelijk hard, 7 Bft. In de avond wordt het van het westen uit geleidelijk droger en komen er enkele opklaringen voor.

Komende nacht is het wisselend bewolkt. Lokaal kan wat lichte regen vallen. De minimumtemperatuur komt uit rond uit rond 6°C. De westelijke wind is zwak tot matig, langs de kust vrij krachtig, in de tweede helft van de nacht mogelijk krachtig, 6 Bft.

Morgen is het wisselend bewolkt en kan er lokaal wat lichte regen vallen. De middagtemperatuur ligt rond 8°C. De westelijke wind is meest matig, langs de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

Vooruitzichten
Wisselvallig en zacht.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn