Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

02 januari 2020 door Jannes Wiersema

Vandaag bewolkt en nevelig.

In het hele land is bewolkt en komt er nevel en mist voor. In het oosten van het land ligt de temperatuur aanvankelijk nog iets onder nul en kan het lokaal glad zijn. Ook de rest van de dag is het bewolkt en nevelig, soms kan er lichte motregen vallen. De maximumtemperatuur ligt tussen 3°C in het noordoosten en 6°C in het zuidwesten. De wind is zuid tot zuidwest en is zwak tot matig. De wind neemt geleidelijk toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, later krachtig en mogelijk hard, 6 tot 7 Bft.

Komende nacht is het bewolkt en later in de nacht kan het af en toe (mot)regenen. De minimumtemperatuur van ca 4°C wordt al in de avond bereikt. De temperatuur loopt in de loop van de nacht enkele graden op. De zuid tot zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig.

Morgen is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In de avond klaart het van het noordwesten uit op. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de middag draait de wind naar noordwest en neemt aan zee toe naar krachtig.

Vooruitzichten
Op zaterdag wisselend bewolkt en een enkele bui. Zondag en maandag meest droog met soms wat zon. Vanaf dinsdag wisselvallig, zacht en soms veel wind.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 09 januari tot en met donderdag 16 januari
Grote kans (ca. 80%) op een (vrij) zacht en wisselvallig weertype met soms veel wind.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn