Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

13 januari 2020 door Jannes Wiersema

Vandaag meest droog met soms wat zon.

Het is wisselend bewolkt en plaatselijk kan nog wat regen vallen. In de middag is het op de meeste plaatsen droog. De temperaturen lopen in de loop van de dag steeds verder op en in de avond is het met 9°C zacht. De zuidelijke wind is meest matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. In de avond neemt de wind verder toe en gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen.

Tijdens de komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. Het koelt niet echt af waardoor de minima uitkomen op een graad of 8 a 9. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. Aan de kust is de wind hard tot stormachtig, 8 Bft en komen er zware windstoten voor tot ongeveer 75 km/uur.

Morgen overheerst de bewolking en in de ochtend zijn er perioden met regen. In de middag wordt het op steeds meer plaatsen droog en in het noorden en noordwesten klaart het tijdelijk op. Tegen de avond volgt weer regen. Met maxima van circa 12°C is het veel te zacht voor de tijd van het jaar. Overdag is de zuidwestenwind meest matig, aan zee (vrij) krachtig. In de avond neemt de wind weer toe en wordt (vrij) krachtig, aan zee hard tot stormachtig 7 tot 8 Bft met opnieuw zware windstoten tot ca. 90 km/u.

Vooruitzichten
Eerst wisselvallig en zacht met soms vrij veel wind. In het weekeinde overgang naar rustig en minder zacht weer.

Vooruitzichten lange termijn
maandag 20 januari tot en met maandag 27 januari
80% kans op rustig en droog weer waarbij de temperaturen een grote spreiding rondom normaal hebben.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn