Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

20 januari 2020 door Jannes Wiersema

Eerst mist in het ZO helft,elders opklaringen en wolkenvelden

De dag begint in het zuidoosten met mist. Deze lost geleidelijk op. Er is vrij veel hoge bewolking. Mogelijk blijft de mist in het zuidoosten in sommige gebieden hardnekkig of gaat deze over in laaghangende bewolking. Het blijft droog. De middagtemperatuur komt uit rond 7°C, daar waar mist lang blijft hangen enkele graden lager. De wind is zwak, in het noordelijk kustgebied matig, en draait vrijwel overal naar zuidwest. In het zuiden is de wind veranderlijk.

Vanavond en komende nacht is het nevelig en kan er vooral in het midden en zuiden lokaal mist ontstaan. Verder zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden. Het blijft droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van -3°C in het zuidoosten tot 5°C in het noordelijk kustgebied. De zuid- tot zuidwestelijke wind is zwak, in de noordelijke kustgebieden matig.

Morgenochtend lost de mist op en komen er in de zuidelijke helft van het land flinke perioden met zon. Verder naar het noorden zijn er wolkenvelden en is de zon maar af en toe te zien. Het blijft droog en de middagtemperatuur varieert van 4°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind.

Vooruitzichten
Rustig, droog weer met af en toe zon. Temperaturen overdag meestal rond of iets boven normaal. ’s Nachts soms lichte vorst.

Vooruitzichten lange termijn
maandag 27 januari tot en met maandag 03 februari
Zacht en wisselvallig weer met meer wind en iedere dag 70% kans op neerslag.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn