Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

17 april 2020 door Jannes Wiersema

Vandaag vrij zonnig zonnig.

Vandaag is het vrij zonnig,met langs de noordkkust eerst ook wat laaghangende bewolking hoewel en middag en vanavond in het zuiden wat meer bewolking vanuit België kan binnendrijven. Het blijft droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 11°C op de Wadden tot lokaal 22°C in het zuiden. De wind is noordoostelijk en overwegend matig, 3 tot 4 Bft.

In avond en nacht zijn er brede opklaringen. In het zuidwesten en zuiden raakt het bewolkt en mogelijk valt er in het zuiden lokaal wat lichte regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het noordoosten tot 10°C in het uiterste zuiden. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Morgen zijn er in het noorden zonnige perioden en blijft het droog. In de zuidelijke helft is er meer bewolking en valt er in de ochtend mogelijk lokaal wat regen. In de middag en avond is in het zuidoosten een bui mogelijk. De middagtemperatuur loopt uiteen van een graad of 15 in het noordelijk kustgebied tot 21°C in het zuidoosten. In het zuiden wordt de wind veranderlijk en zwak. In de rest van het land is de oost- tot noordoostenwind zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied mogelijk vrij krachtig.

Zondag en de dagen daarna zonnig en droog. Overdag temperaturen enkele graden boven normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn