Saturday 9 December
Weerman Jannes Wiersema

16 juni 2020 door Jannes Wiersema

In het noorden bewolkt, vanmiddag vooral in het zuiden enkele onweersbuien.

In het midden en noorden is het meest bewolkt met kans op wat lichte regen. Elders zijn er opklaringen en is de zon te zien. In de loop van de ochtend en middag ontstaan er in het zuiden enkele onweersbuien met een kans op hagel. Omdat de buien zich langzaam verplaatsen kan lokaal veel regen vallen. De maxima liggen rond 23°C. De wind is overwegend zwak uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht zijn er opklaringen en plaatselijk ontstaan mistbanken. De minima liggen rond 14°C. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Morgen zijn er eerst perioden met zon, maar al snel ontwikkelen zich stapelwolken. In het zuiden ontwikkelen zich in de middag en avond enkele flinke onweersbuien, mogelijk met hagel en lokaal veel regen. De maxima liggen rond 23°C. De wind is zwak tot matig, in het noorden en midden uit noordoostelijke, in het zuiden uit uiteenlopende richtingen.

Vooruitzichten:
Wisselend bewolkt met vooral aanvankelijk af en toe (onweers)buien. Maxima overwegend 20-25°C, in het weekend tijdelijk enkele graden koeler.

Lange termijn verwachting:
dinsdag 23 juni tot en met dinsdag 30 juni
Vrij grote kans (60%) op temperaturen boven normaal en dagelijks circa 20% kans op neerslag. Aan het einde van de periode toenemende neerslagkansen naar 30-40%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn