Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

20 september 2020 door Jannes Wiersema

Zonnig en warm

Vandaag is het zonnig en met een temperatuur die stijgt naar 20 graden wordt het weer een warme dag. De wind is noordoost en is matig, langs de kust later op de dag vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Gisteren waren er wat hoge sluierbewolking,vandaag strakblauw

In de avond en nacht blijft het helder, met kans op enkele mistbanken. De temperatuur daalt naar een graad of 6 en er staat een zwakke tot matige NO wind 2 – 3 Bft.

Morgen overdag wordt het wederom zonovergoten. De noordoosten wind neemt af naar zwak, aan de kust matig 2 – 4 Bft. Het is met 21°C vrij warm voor de tijd van het jaar.

De avond en nacht naar Dinsdag verloopt ook helder, met minimumtemperatuur van 8 graden.

Dinsdag opnieuw een vrij zonnig en droge dag met een naar ZW draaiende wind die zwak tot matig is. De temperatuur loopt nog op naar ca 22 graden.

In de avond en nacht verschijnen er meer wolken die de voorbode zijn van een weersverandering op woensdag. De wind is ZW en matig 3 – 4 Bft. En met een minimum temperatuur van 8 graden.

Woensdag is er zon en bewolking en later op de dag de eerste buien met nog temperaturen van 22 graden. Verder staat er een meest matige ZW wind 3 – 4 Bft.

Vanaf Donderdag een overgang naar koeler en wisselvallig weer met dalende temperatuur naar ca 15 graden.

Lange termijn verwachting:
zondag 27 september tot en met zondag 04 oktober
Grote kans (ca. 80%) op een voortzetting van het wisselvallig weertype met geregeld neerslag en middagtemperaturen (ruim) onder de normale waarden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn