Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

23 september 2020 door Jannes Wiersema

Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien.

Vandaag beginnen we met flinke opklaringen en de zon, later neemt de bewolking steeds meer toe bewolking en in de tweede helft van de middag wordt de kans op een(onweers)bui groter. Het wordt nog een keer 20 tot 22 graden met een in kracht toenemende zuidwestenwind die matige tot (vrij) krachtig gaat worden, eerst is de wind nog zwak 2 – 6 Bft.

Gisterochtend dichte mist maar ook op sommighe plaatsen een mooie zonsopkomst

Vanavond is er veel bewolking met een paar buien en een verder aantrekkende wind die mogelijk stormachtig langs de kust kan gaan worden 8 Bft. Vannacht veel bewolking regen en buien (onweer en windstoten) met een minimum temperatuur tot rond 13 graden.

Morgen eerst veel bewolking en trekken de buien weg waarna de zon weer tevoorschijn komt en het dan op de meeste plaatsen droog kan blijven. In de loop van de middag komt er opnieuw meer bewolking. Het wordt 17 of 18 graden met een matige tot krachtige zuidwestenwind3 – 6 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met verspreid over de provincie buien met een minimum rond 9 tot 11 graden.

Vrijdag is er geregeld zon en het blijft op de meeste plaatsen droog. Met 16 graden wordt het een stuk koeler verder staat er een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind 4 – 5 Bft.

In de avond droog. In de nacht vanuit het noordwesten enkele buien en met een minimum van 7 tot 9 graden.

Zaterdag trekken enkele buien over en wordt het maar slechts 15 graden verder staat er een matige tot vrij krachtige west tot noordwestenwind 5 – 6 Bft.

Zondag en Maandag enkele buien, maar ook af en toe de zon en met ca 15 graden.

Lange termijn verwachting:

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn