Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

24 februari 2021 door Jannes Wiersema

Vrij zonnig en zeer zacht.

Vandaag is het vrij zonnig, alleen in het noord(west)en komen er met name in de ochtend wolkenvelden voor. Met een maximumtemperatuur die uiteenloopt van 15°C in het noorden tot 20°C plaatselijk in het zuidoosten wordt het bijzonder zacht. De zuidelijke wind is overwegend matig, in het noordwestelijk kustgebied (vrij) krachtig.

In de avond en nacht is het helder met alleen dunne sluierbewolking. Het koelt af naar ongeveer 9°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig.

Morgen begint zonnig, maar in de loop van de middag komen er van het westen uit steeds meer wolkenvelden. In de avond is het overwegend bewolkt en in het zuidoosten gaat het af en toe regenen. Aan de kust ligt de maximumtemperatuur rond 12°C terwijl het in het zuidoosten nog 17°C wordt. De wind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig.

Vooruitzichten
Vrijdagochtend in het zuidoosten regen. Daarna droog, rustig en vaak zonnig weer met kans op mist in de nacht en vroege ochtend. De temperatuur ligt rond of iets boven normaal.

Vooruitzichten lange termijn
woensdag 03 maart tot en met woensdag 10 maart
60% kans op aanhouden van het rustige, droge en vaak zonnige weer. 40% kans op overgang naar wisselvallig weer met meer wind en van tijd tot tijd regen. De temperatuur ligt meestal rond of iets onder normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn