Sunday 28 November
Weerman Jannes Wiersema

07 november 2021 door Jannes Wiersema

Vandaag veel wind en eerst buien, daarna rustig novemberweer.

De dag begint met vanochtend een afwisseling van zon en wolken. Vooral in het noorden en oosten vallen een paar buien, in het westen en zuiden is het op veel plekken droog. De noordwestenwind blijft stevig doorwaaien en is matig tot vrij krachtig boven land, aan zee krachtig tot hard.

Vanmiddag blijft er een afwisseling van zon en wolkenvelden. Nog steeds vallen er een paar buien, vooral landinwaarts. In de kustgebieden blijft het overwegend droog. De temperatuur komt uit op maximaal 10 tot 12 graden.

Vanavond en vannacht valt er af en toe nog wat lichte regen. Verder zijn er een paar opklaringen en de wind neemt in kracht af. Het koelt af naar 4 graden in het zuidoosten en 10 graden aan zee.

Morgen is het vrij rustig novemberweer. Het blijft overwegend droog, al is een lokaal buitje niet geheel uitgesloten. Naast wolkenvelden schijnt de zon ook af en toe. Het wordt maximaal zo’n 12 graden.

De dagen daarna blijft het vrij rustig novemberweer. Dinsdag blijft het overwegend droog en is er een mix van zon en wolken. Woensdag is er meer bewolking en valt soms wat lichte regen. Op beide dagen wordt het zo’n 11 of 12 graden. In het binnenland kan het ’s ochtends vroeg soms fris zijn met kans op grondvorst.

Ook op donderdag en vrijdag is het rustig novemberweer met soms een licht buitje en naast bewolking af en toe ook zon. De temperatuur blijft liggen op 11 of 12 graden, in de nachten kan het tijdens opklaringen soms flink afkoelen.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn