Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

30 mei 2022 door Jannes Wiersema

Aanhoudend vrij koel voor de tijd van het jaar.

Vandaag is het wisselend bewolkt met enkele bui(tjes) afgewisseld door wat zon. Er staat nog hooguit een zwakke tot matige noordwestenwind 2 – 3 Bft. De temperatuur wordt met ca 14 graden al wat minder koud dan gisteren.

In de avond en nacht zijn er opklaringen en bewolking en blijft het droog. De minima dalen naar ca 7 graden. De wind is zwak uit het  noordwesten tot zuidoosten 2 Bft.

Morgen is er geregeld de zon en opnieuw kans op een enkele buien, soms een pittige bui. De middagtemperatuur is ca 16 graden. De wind is is oost tot zuidwest en meest zwak 1- 2 Bft.

In de avond eerst droog, later kans op nieuwe buien, de nacht verloopt overwegend op de meeste plaatsen droog. Er staat een zwakke zuidenwind 1 – 2 Bft. De minimum temperatuur is ca 7 graden.

Woensdag is er veel bewolking met af en toe de zon, verder zijn er een paar buien. De maximum temperatuur is ca 15 graden. De wind is zuid,later draaiend naar noordwest en meest zwak tot matig 2-3 Bft.  

In de avond en nacht is het op de meeste plaatsen droog Soms wat opklaringen met een minimum van ca 8 graden.De wind is west tot noordwest zwak tot matig 2- 4 Bft.

Donderdag verloopt overwegend droog met zonnige perioden, afgewisseld door stapelwolken. Er staat een zwakke tot matige west tot noordwestenwind 2 – 4 Bft. De temperatuur is ca 17 graden.

Vrijdag is het droog met geregeld de zon en vergelijkbare temperatuur van ca 17 graden.De wind is noord tot noordoost en matig 3- 4 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn