Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

25 september 2022 door Jannes Wiersema

Vandaag bewolking en buien geregeld ruimte voor de zon.

 

Vandaag zijn er zonnige perioden en enkele buien. De wind komt uit het noorden tot noordwesten en is zwak tot matig 2 – 4 Bft. De middagtemperatuur is ca 16 graden.

In de avond en nacht toenemende bewolking op nadering van een storing, later in de nacht regen. Minimum temperatuur ca 10 graden.

Morgen is het bewolkt met eerst regen later overgaand in buien. Er staat een matige tot harde zuidwestenwind 4 – 7 Bft. De maximum temperatuur is ca 13 graden.

In de avond en nacht wisselend bewolkt met buien. Minimum temperatuur ca 9 graden.

Dinsdag is er opnieuw veel bewolking mogelijk ook wat zon maar verder ook diverse buien met kans op onweer en hagel. Het wordt ca13 graden en er staat een matige tot krachtige noordwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen en afnemende buienkansen. Minimum temperatuur ca 8 graden.

Woensdag een meest bewolkte dag met eerst regen en later buien. De zuidwestenwind wordt matig tot hard 4 – 7 Bft en met een middagtemperatuur van ca 14 graden.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met buien, met een minimum temperatuur van ca tot rond10 graden. 

Dinsdag opnieuw veel bewolking met geregeld buien, weinig ruimte voor de zon. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwesten- tot noordwestenwind 4 – 6 Bft en het wordt ca13 graden.

In de nacht buien soms wat opklaringen met ca 8 graden.

Donderdag is het wisselend bewolkt met buien en zon. Maximum temperatuur ca 16 graden. De wind is noordwest  en vrij krachtig tot mogelijk hard langs de kust 5 – 7 Bft.   

Vrijdag zijn er zonnige perioden met enkel buien. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft. Middagtemperatuur ca 15 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn