Thursday 20 June
Weerman Jannes Wiersema

Af en toe (mot)regen, vanmiddag wisselend bewolkt en kans op een lichte bui.

02 oktober 2017 door Jannes Wiersema

Er is veel bewolking en hier en daar (mot)regent het. Vanmiddag is het wisselend bewolkt, vooral in de avond is er kans op een lichte bui. De middagtemperatuur wordt ongeveer 17°C. Er staat een stevige (zuid)westelijke wind. Boven land is deze matig tot vrij krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig, 6 Bft. Langs de Wadden kan de wind vanmiddag toenemen naar hard, 7 Bft.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

In de nacht naar dinsdag zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen en er kan een enkele bui overtrekken. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C en de wind waait uit zuidwest tot west en is matig boven land en krachtig aan de kust.

Dinsdag overdag is er af en toe zon maar ook dan is nog steeds een enkele bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond de 15°C en de wind wordt westelijk, matig boven land en (vrij) krachtig aan zee en op het IJsselmeer.

Vooruitzichten

Wisselvallig met af en toe regen of een bui, maar woensdag meest droog. Donderdag veel wind, kans op zware windstoten en mogelijk veel regen. Middagtemperaturen rond of iets onder normaal voor begin oktober.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 09 oktober tot en met maandag 16 oktober

De dagelijkse neerslagkans komt uit rond 50%. Grote kans (70-80%) op middagtemperaturen rond of iets beneden normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn