Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

Af en toe zon en tot de avond droog. Zaterdag van tijd tot tijd (mot)regen.

23 juni 2017 door Jannes Wiersema

Wolken overheersen maar af en toe komt de zon te voorschijn. Het blijft tot de avond droog. De maxima variëren van 19°C op de Wadden tot lokaal nog 27°C in het zuidoosten. De wind is zuidwest tot west en meest matig, aan de kust vrij krachtig.

Waarschuwing land 0 new 

Vanavond en komende nacht is het overwegend bewolkt met af en toe wat lichte motregen. Bij een matige, langs de kust (vrij) krachtige zuidwestenwind bedragen de minimumtemperaturen omstreeks 14 tot 17°C

Zaterdag overdag is er weinig ruimte voor de zon en valt er van tijd tot tijd lichte (mot)regen. Het wordt ’s middags niet warmer dan een graad of 19, in het zuidoosten mogelijk nog 21°C. De wind blijft zuidwestelijk, matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust.

 

Vooruitzichten

Af en toe zon en geleidelijk steeds groter wordende kans op regen of buien. Middagtemperaturen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar, ongeveer 20°C.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 30 juni tot en met vrijdag 07 juli

Grote kans (ca. 80%) op het aanhouden van het wisselvallig weertype met af en toe regen. De maximumtemperaturen liggen net iets onder de langjarig gemiddelde waarden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn