Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Afnemende wind en af en toe een bui.

29 oktober 2017 door Jannes Wiersema

Het is vandaag wisselend bewolkt en er komt hier en daar een bui voor. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is noordwest en is matig tot vrij krachtig, vlak aan zee en in het noorden krachtig tot hard. De wind is vlagerig met in het Waddengebied vooral tijdens buien nog zware windstoten van ca. 80 km/uur. De wind neemt gedurende de dag geleidelijk af.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor. De minima lopen uiteen van 5°C in het zuidoosten tijdens opklaringen tot circa 10°C vlak aan zee. De wind is aan zee noordwestelijk en (vrij) krachtig, in het Waddengebied mogelijk eerst nog hard, 7 Bft. Landinwaarts is de wind zwak tot matig uit een westelijke richting.

Morgen overdag is het wisselend bewolkt en komt er nog een enkele bui voor. De maxima komen uit op ongeveer 11°C. Er staat een matige, aan zee (vrij) krachtige noordwestelijke wind. In de avond nemen de wind en buienkans verder af.

Vooruitzichten

Tamelijk bewolkt weer met af en toe wat regen of een bui. Maximumtemperaturen rond de 12°C.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 05 november tot en met zondag 12 november

Grote kans (60%) op een aanhoudend (licht) wisselvallig weertype. De middagtemperaturen dalen naar ongeveer 10°C. Minima eerst boven normaal, geleidelijk neemt de kans op nachtvorst wat toe.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn