Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

Bewolking en af en toe (mot)regen.

11 januari 2019 door Jannes Wiersema

In het zuiden en oosten van het land valt er motregen en is het sterk nevelig met lokaal ook mist. In het westen en noorden van het land is de nevel en mist inmiddels verdwenen en is het op de meeste plaatsen droog, dat zal in de loop van de ochtend ook in het midden en zuiden gaan gebeuren. De rest van de dag blijft het bewolkt met af en toe nog lichte regen of motregen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het zuidoosten tot 9°C langs de westkust. De wind wordt overal noordwest en is matig, aan zee vrij krachtig.

Vanavond en komende nacht is het overwegend bewolkt en hier en daar kan nog wat (mot)regen vallen. De minima liggen rond 6°C. De wind is westelijk en is matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Ook morgen is het bewolkt en in de middag trekt een actief regengebied van noordwest naar zuidoost. In de loop van de middag kan in het westen de zon nog even doorbreken maar kan er ook een bui voorkomen. De maxima liggen rond 8°C. De wind is west tot zuidwest en draait in de middag naar west tot noordwest en is daarbij matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard.

Vooruitzichten

Vrij zacht en wisselvallig met veel bewolking en van tijd tot tijd regen. Maandag en dinsdag zijn tijdelijk wat droger.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 18 januari tot en met vrijdag 25 januari

Grote kans (ca. 70%) op een overgang naar een kouder weertype met temperaturen rond of beneden normaal. Het blijft waarschijnlijk wisselvallig met een toenemende kans op winterse neerslag.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn