Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en af en toe (lichte) regen.

10 november 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In de loop van de ochtend komen er van het zuidwesten uit ook droge perioden voor, maar er blijft ook van tijd tot tijd (mot)regen mogelijk. De maximumtemperatuur komt uit op 12 a 13°C. De wind komt uit het zuiden en is matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust 4 – 6 Bft.

Vanavond en komende nacht is het bewolkt en valt er nog steeds af en toe regen of motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C bij een matige zuidenwind. Langs de kust is de wind vrij krachtig tot krachtig4 – 6 Bft.

Morgen is er opnieuw veel bewolking en valt er af en toe wat regen of motregen. In de loop van middag gaat het van het zuiden uit harder regenen. Langs de kust is er dan kans op buien, mogelijk met onweer en windstoten. Het wordt met circa 13°C wederom vrij zacht voor de tijd van het jaar. Er staat een stevige zuid- tot zuidwestenwind, matig tot vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust 4 – 7 Bft.

Vooruitzichten

Eerst vrij zacht met veel bewolking en van tijd tot tijd regen en buien. Halverwege volgende week een overgang naar een rustig, droog en minder zacht weertype.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 17 november tot en met zaterdag 24 november

Grote kans (90%) op een aanhoudend rustig en droog weertype. Temperaturen waarschijnlijk (80%) dalend naar beneden de langjaargemiddelde waarden voor de tijd van het jaar.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn