Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en af en toe motregen.

25 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Het is zwaar bewolkt en van het noorden uit gaat er af en toe weer lichte regen of motregen vallen. De maximumtemperatuur is ongeveer 14°C. De wind is matig uit een westelijke richting. In het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig 4 – 6 Bft.

Vanavond en komende nacht is er veel bewolking en valt er van tijd tot tijd lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur daalt naa 10°C. De matige wind draait naar west tot zuidwest, vlak aan zee is de wind (vrij) krachtig 3 – 6 Bft.

Morgen is het bewolkt met van tijd tot tijd regen. In de loop van de middag volgen van het noordwesten uit enkele opklaringen, maar deze worden vrij snel gevolgd door enkele buien, langs de kust mogelijk ook met hagel en onweer. De temperatuur ligt in de ochtend nog rond 12°C maar in de middag daalt deze naar beneden de 10°C. De wind is aanvankelijk nog west tot zuidwest en matig, langs de kust vrij krachtig. In de middag draait de wind naar west tot noordwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, vlak aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig, in de avond mogelijk hard, 7 Bft.

Vooruitzichten

 Kouder met vanaf zondag maxima rond 8°C. In het weekeinde nog overwegend droog met soms wat zon. Op maandag, maar vooral op dinsdag perioden met regen,na Dinsdag weer zachter, meest droog en af en toe zon.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 01 november tot en met donderdag 08 november

Meest licht wisselvallig weertype met middagtemperaturen rond het langjarig gemiddelde.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn