Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en af en toe (mot)regen.

16 januari 2014 door Jannes Wiersema

40Gisteren scheen in het Noordoosten de zon nog enige tijd in de ochtend,maar het was wel waterkoud. In de middag was het overal bewolkt.In het Westen en zuiden regende het al enige tijd. De regen bereikte pas na 15:30 ook Groningen. Het werd daar niet warmer dan 4 graden. In de avond en nacht regende het in een groot deel van het oosten en noordoosten. In Groningen viel plaatselijk bijna 12 mm over de afgelopen 24 uur. In de nacht werd het overwegend droog met oplopende temperatuur.

Vandaag overheerst de bewolking en zullen we de zon waarschijnlijk niet of nauwelijks zien. Verder regen en motregen het af en toe,maar ook droge perioden.Tegen de avond wordt het vanuit het westen droog en kan het wat gaan  opklaren. De temperatuur ligt rond een graad of 8 en de zuid- tot zuidoostenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vanavond en komende nacht zijn er hier en daar wat opklaringen en lijkt het overwegend droog te kunnen blijven.De minimumtemperatuur daalt naar ongeveer 4 graden en de zwakke tot matige wind wind blijft in de zuidhoek.

Vrijdag beginnen we met droog weer en af en toe de zon,maar later op de dag is er toch weer een buienkans.De middagtemperatuur wordt ongeveer 8 graden en de zuidelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Vooruitzichten:

Licht wisselvallig met eerst zacht,maar volgende week temperatuur rond normaal voor de tijd van het jaar. De kans op winterweer is deze maand nihiel.

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1389850989023

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn