Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en af en toe regen of motregen.

24 oktober 2017 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt en grijs met af en toe regen of motregen. In de avond valt er vooral in de noordelijke helft regen. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestelijke wind neemt boven land toe naar matig en boven zee naar krachtig tot hard, 6 tot 7 Bft.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

Komende nacht is het bewolkt en valt er lokaal nog wat lichte regen of motregen. Het koelt op de meeste plaatsen niet verder af dan tot circa 14°C. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust (vrij) krachtig.

Woensdag is het bewolkt en valt er nog steeds af en toe regen of motregen. In de middag zou in het noorden nog even de zon kunnen doorbreken. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. In de loop van de dag draait de wind overal naar westelijke richtingen en neemt iets in kracht af.

Vooruitzichten

Af en toe zon en iedere dag kans op een kleine hoeveelheid regen of een enkele bui. Donderdag nog vrij zacht, vanaf vrijdag iets lagere maximumtemperaturen.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 31 oktober tot en met dinsdag 07 november

Grote kans (70%) op onbestendig weer met maxima enkele graden beneden de langjaargemiddelde waarden.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn