Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en meest droog, in het midden en noorden eerst mist.

05 februari 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is er vrij veel bewolking, maar het blijft op de meeste plaatsen droog. In het midden en noorden komt mist voor die in de loop van de ochtend oplost. Mogelijk breekt vanmiddag de zon nog even door. De middagtemperatuur ligt rond 6°C en de zuid(west)elijke wind is meest matig.

Komende nacht overheerst de bewolking en plaatselijk valt lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C vlak aan zee tot 1°C in het zuidoosten van het land. De zuidelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer neemt de wind toe tot (vrij) krachtig.

Woensdag overdag is er veel bewolking en van tijd tot tijd valt er regen. De middagtemperatuur ligt rond 8°C en de zuidelijke wind is meest matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst nog (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

Wisselvallig weer met van tijd tot tijd perioden met regen en soms tamelijk veel wind. De temperaturen komen ruim boven nul met maxima rond 9 en minima rond 6 graden.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 12 februari tot en met dinsdag 19 februari

Grote kans (60%) op de overgang naar een wat rustiger en minder wisselvallig weertype met temperaturen rond normaal en een kans van ongeveer 30% op het aanhouden van het wisselvallige weertype.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn