Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en nevelig, vanochtend lokaal dichte mist.

22 februari 2019 door Jannes Wiersema

De ochtend is op veel plaatsen grijs met nevel en op meerdere plaatsen ook mist. In de westelijke helft van het land gaat het daarbij soms om dichte mist met een zicht van minder dan 200 meter. Bovendien valt er in de ochtend hier en daar lichte motregen. De mist lost later in de ochtend op en vanmiddag en vooral vanavond kan de bewolking gaan breken. Met een maximumtemperatuur van ca. 12°C is het zacht. De wind is eerst zwak uit uiteenlopende richtingen, vanmiddag en vanavond wordt de wind overwegend oostelijk en zwak tot matig.

Vanavond en komende nacht trekken de nog aanwezige wolkenvelden noordwestwaarts weg en klaart het breed op. In het zuidwesten is er nog een kleine kans op mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1°C langs de oostgrens tot 5°C in Zeeland. De wind is oost tot zuidoost en is zwak tot matig.

Morgen schijnt de zon vrijwel ongehinderd. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het uiterste noorden en noordoosten tot lokaal 13°C in het zuiden. De overwegend matige wind is zuidoostelijk.

Vooruitzichten

Rustig en zonnig weer. Overdag (zeer) zacht, minimumtemperaturen vooral de eerste nachten rond het vriespunt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 01 maart tot en met vrijdag 08 maart

Er is een vrij grote kans (60%) op een overgang naar licht wisselvallig weer met af en toe regen. Zowel ’s nachts als overdag is de kans op temperaturen boven normaal groot (80-90%).

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn