Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en perioden met (mot)regen,

02 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt en vooral in de ochtend zijn er perioden met regen of motregen. Vanmiddag wordt het in het westen en noorden overwegend droog en klaart het deels op. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is matig, aan de kust krachtig, af en toe hard 4 – 7 Bft. In de loop van de middag draait de wind naar west tot noordwest en neemt aan de westkust af naar vrij krachtig tot krachtig.

In de avond en nacht  zijn er wolkenvelden. Vooral in het noordelijk kustgebied nog een enkele bui. Het kwik daalt naar 10°C. Er staat een matige, aan de kust (vrij) krachtige westelijke wind 4 – 6 Bft.

Morgen is het  wisselend bewolkt met af en toe zon.Met in het noorden  in de ochtend nog een bui. De maxima liggen rond 15°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, 5 Bft.

Vooruitzichten

Eerst droog met maxima boven normaal en vrijdag vij zonnig. In het weekend bewolkt en regen, met maxima rond of iets onder het langjarig gemiddelde. Na het weekeinde droog en zonnige periode, met normale temperaturen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 09 oktober tot en met dinsdag 16 oktober

Zonnige perioden en droog, met maxima die oplopen naar waardes boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn