Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en perioden met regen. Tegen de avond meer wind.

27 november 2019 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt en een gebied met regen trekt over Nederland noordwaarts. Pas rond het middaguur verlaat het regengebied het noorden. In de middag komt een enkele bui voor. Later in de middag bereikt een nieuw gebied met regen en buien het zuidwesten, in de namiddag en avond breidt dit gebied zich uit over de rest van het land. De middagtemperatuur komt uit op circa 11°C. De wind wordt zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust af en toe krachtig, 6 Bft. In de avond draait de wind naar zuidwest tot west en neemt dan boven land toe naar vrij krachtig, langs de kust naar krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Komende nacht is het meest bewolkt en in het noordwesten en noorden zijn er perioden met regen. Elders is er nog kans op een bui. De minimumtemperatuur komt uit rond 9°C. De westelijke wind is matig, in de kustprovincies mogelijk vrij krachtig, aan zee krachtig, 6 Bft.

Morgen is het meest bewolkt. Een gebied met regen en buien trekt overdag van noordwest naar zuidoost. De middagtemperatuur komt uit op circa 11°C. De westelijke wind is matig, in de kustprovincies vrij krachtig en aan zee krachtig, 6 Bft. In de loop van de middag neemt de wind van het noordwesten uit kortdurend af. In de avond draait de wind naar het noordwesten en wordt meest matig, in het noordwestelijk kustgebied (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

Overwegend droog en geleidelijk (vrij) koud met ’s nachts op veel plaatsen lichte vorst. Zondag in het zuiden een kleine (20%) kans op (natte) sneeuw.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Woensdag 04 december tot en met Woensdag 11 december

Grote (80%) kans op overgang naar (vrij) zacht en wisselvallig weer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn