Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en van het zuidwesten uit regen.

15 januari 2014 door Jannes Wiersema

In de middag een bui.

Gisteren was er een duidelijke tweedeling in het land met in het westen bewolkt en regen,maar in het Oosten en Noordoosten flinke opklaringen en zon en droog.

Er is vrij veel bewolking aanwezig. Een gebied met (mot)regen trekt van het zuidwesten uit verder over het land. De middagtemperatuur komt uit rond 5 graden. De wind waait uit richtingen tussen zuid en zuidoost en is matig. Langs de kust en op het IJsselmeer neemt de wind geleidelijk toe naar (vrij) krachtig.

Komende nacht blijft het tamelijk bewolkt en af en toe (mot)regent het. De temperatuur ligt aan het begin van de nacht rond een graad of 5 en loopt langzaam op. De zuidoostelijke wind blijft vrijwel onveranderd.

Morgen overdag is er veel bewolking met af en toe regen of motregen. Mogelijk dat het aan het einde van de dag wat opklaart in het westen van het land. De middagtemperatuur wordt een graad of 8. De zuid tot zuidoostenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vooruitzichten

Aanvankelijk zacht en af en toe regen. Vanaf zondag geleidelijk temperaturen rond normaal en nog steeds iedere dag kans op regen.

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1389764204365

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn