Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en vanuit het zuidwesten af en toe regen, NO eerst nog opklaringen. vanmiddag tijdelijk droog.

05 februari 2014 door Jannes Wiersema

Harde wind en regen

Veel bewolking en vanuit het zuidwesten af en toe regen. In het NO zijn nu eerst nog opklaringen.In de middag klaart het van het zuidwesten uit weer op en wordt het op de meeste plaatsen droog. In de avond volgt opnieuw regen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 7 graden in het noordoosten tot 10 graden in het zuidwesten. De wind wordt zuidelijk en is matig tot vrij krachtig, 4 tot 5, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig of hard, windkracht 6 tot 7.

In de nacht van woensdag op donderdag is het overwegend droog, maar langs de westkust kan nog een bui voorkomen. De zuidelijke wind neemt iets af. De minimumtemperatuur ligt rond de 6 graden.

De donderdag begint droog met af en toe zon, maar al snel neemt de bewolking weer toe. In de loop van de middag gaat het vanuit het zuidwesten opnieuw regenen. Er staat een zuidenwind, die boven land matig tot vrij krachtige is en langs de westkust krachtig. De middagtemperatuur ligt rond de 9 graden.

Vooruitzichten

Zacht met geregeld regen of buien en slechts af en toe zon. En ook veel wind, de laatste dagen van deze periode neemt de wind iets in kracht af en wordt het iets minder zacht..

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1391578160632

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn