Thursday 29 February
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt, in de middag vanuit het Zuiden meer zon

13 februari 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt, alleen in het zuidoosten schijnt de zon af en toe. Het is overwegend droog al kan er in het noorden zo af en toe een spatje motregen vallen. In de middag breekt vanuit het zuiden de zon op steeds meer plaatsen door. In het noorden blijft het mogelijk tot de avond bewolkt. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C en de zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig 3 – 5 Bft.

In de avond en komende nacht  zijn er brede opklaringen,alleen in het uiterste noorden kan  nog bewolking aanwezig zijn maar het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt in het binnenland en aan de kust enkele graad hoger en de zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog af en toe vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Morgen is het op de meeste plaatsen vrij zonnig en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 10 graden. De wind is zuidelijk, zwak tot matig 2 – 4 Bft.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en droog. Overdag temperaturen rond of ruim boven 10, in de nacht regelmatig kans op lichte vorst.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 20 februari tot en met woensdag 27 februari

Grote kans (80%) op het aanhouden van het rustige en droge weertype met temperaturen rond of (ruim) boven normaal en een kleine kans (20%) op wisselvallig en zacht weer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn