Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt, later opklaringen.

01 mei 2019 door Jannes Wiersema

Op de meeste plaatsen is het weer een bewolkte start van de dag maar  in het zuiden zijn er enkele opklaringen met daar ook mist. De bewolking wordt gaandeweg de dag dunner en vooral in het zuidoosten laat de zon zich geregeld zien. In de kustgebieden blijft de bewolking waarschijnlijk weer hardnekkig. De maxima lopen op naar 11°C in het noordelijk kustgebied tot 18°C in de zonnige gebieden in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig uit noordwestelijke richting.

In de avond en komende nacht zijn er brede opklaringen,  later komen er enkele wolkenvelden van zee binnendrijven. Het blijft overal droog en de minimumtemperatuur ligt tussen de 3 en 7°C met kans op vorst aan de grond. De wind is zwak tot matig en draait geleidelijk van noordwest naar zuidwest.

Morgenochtend zijn er nog opklaringen en is het op de meeste plaatsen droog. De bewolking neemt toe en in de middag trekken er enkele buien van west naar oost over het land. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C langs de kust tot plaatselijk 16°C in het oosten en zuidoosten. De wind draait van zuidwest naar west en neemt daarbij toe naar matig, langs de kust vrij krachtig.

De dagen daarna af en toe zon en enkele buien mogelijk met een winterse lading en Zaterdag ook kans op onweer,verder blijft het te koud voor de tijd van het jaar

Vooruitzichten

Koel weer met vooral in het weekeinde een enkele bui.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 08 mei tot en met woensdag 15 mei

Wisselvallig weer met een vrij grote spreiding van de temperatuur rond normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn