Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt, van het westen uit regen.

06 februari 2019 door Jannes Wiersema

Het is vandaag bewolkt met af en toe regen of motregen. Verder is het op veel plaatsen nevelig en in het noordwestelijk kustgebied is er dan ook kans op mist. Later in de middag en in de avond gaat het van het zuidwesten uit harder regenen. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 7°C. De zuidelijke wind is meest matig, langs de kust en op het IJsselmeer in de ochtend eerst nog (vrij) krachtig 3 – 6 Bft.

Komende avond en nacht trekt een actief regengebied van zuidwest naar noordoost over het land. De temperatuur blijft hoog met rond de 7°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, in de kustgebieden (vrij) krachtig en in het westelijk kustgebied mogelijk even hard 3 – 7 Bft.

Morgenochtend verlaat het regengebied het noordoosten. Van het westen uit trekken later enkele buien over het land. Later in de middag neemt de buiigheid van het westen uit af en komt er meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind draait in de loop van de dag naar zuidwestelijke richting en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard 3 -7 Bft.

Vooruitzichten

Veel bewolking met perioden met regen en vooral de eerste dagen van tijd tot tijd veel wind. Middagtemperaturen ongeveer 9 en minima omstreeks 5 graden. Na het weekeinde iets lagere temperaturen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 13 februari tot en met woensdag 20 februari

Afnemende wisselvalligheid met maximumtemperaturen rond de langjaargemiddelde waarden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn